Adománygyűjtés Budapesten - 2015. december

A Magyar Unitárius Egyház Gondviselés Segélyszervezetének magyarországi tagozata idén immár ötödik alkalommal is meghirdeti karácsonyi tartós élelmiszer és tisztítószer adománygyűjtési akcióját.

A Segélyszervezet önkéntesei 2015. december 8-án, 9-én és 10-én a CBA Vörösvár Kft. Flórián téri és a Hegyvidék Bevásárlóközpontban lévő áruházaiban gyűjtenek adományokat a vásárlóktól, 16 és 20 óra között.  

 

Annak érdekében, hogy minél sikeresebb legyen adománygyűjtési akciónk, kérjük, hogy lehetőség szerint Ön is vegyen részt az ez évi adománygyűjtésben.

Kérem, hogy az adománygyűjtésben való részvételi szándékát, az időpont és a helyszín megjelölésével, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    címre szíveskedjen megküldeni.

Egyúttal azt is szeretnénk kérni, hogy ha ismer környezetében olyan családot, személyt (bármilyen felekezetűt), aki a létminimum alatt él, munkanélküli és rászorul a segítségre, jelezze, hogy őket is fel tudjuk venni a segélyezendők listájára és ajándék csomagot tudjunk eljuttatni számukra.

A Segélyszervezet a Budapesti Unitárius Egyházközségben is gyűjtést szervez és kéri az unitárius híveket, hogy lehetőségeik szerint, tartós élelmiszer-, tisztítószer- vagy pénz adományozásával járuljanak hozzá a rászorulók megsegítéséhez.

Kérjük, hogy tárgyi és készpénzadományaikat az adventi és karácsonyi istentiszteletek alkalmával szíveskedjenek eljuttatni az egyházközség lelkészi hivatalába.

Pénzadományaikat az alábbi számlaszámra is átutalhatják karácsonyi adományozás megjelöléssel:

 

Gondviselés Segélyszervezet

10102103-06876400-01003001

 

Hálásan köszönjük minden kedves testvérünk jó szándékú adományát, amellyel elérhetjük, hogy legalább Karácsonykor kevesebb legyen a nélkülözés.

 

Várjuk jelentkezését, melyet előre is köszönünk.

 

Áldott adventi várakozást kíván,

 

A Gondviselés Segélyszervezet elnöksége