Önkéntesek jelentkezését várjuk a karácsonyi ajándékcsomag akcióhoz

Kedves Gondviselés Segélyszervezeti Tagok, Kedves Nőszövetségi Tagok!

 

A Gondviselés Segélyszervezet idén már harmadik alkalommal szervezi meg karácsonyi ajándékcsomag akcióját, mellyel a nehéz szociális és anyagi helyzetben lévő nagycsaládok és idős emberek megélhetési gondjain kívánunk enyhíteni.

Idén is gyűjtünk élelmiszer és pénzadományokat az akció sikeres lebonyolításához, de most egy újabb elemmel egészül ki tevékenységünk. 

 

 

A Flórián téri CBA áruház vezetőjével kötött megállapodás alapján lehetőségünk nyílik, hogy az áruház bejáratánál a vásárlók körében tartós élelmiszer és tisztítószer adományokat gyűjtsünk. Az áruházba érkező látogatók figyelmét felhívjuk adománygyűjtési akciónkra, annak céljára és kérjük őket, hogy csatlakozzanak az adományozókhoz, azáltal, hogy vesznek valamit az áruházban és a kijáratnál átadják nekünk.

Az akció akkor lesz sikeres, ha találunk megfelelő számú önkéntest, akik a jövő hét hétfőn, kedden és szerdán délután 4 és 8 óra között eljönnek a helyszínre és személyesen részt vesznek a gyűjtésben.

 

Ezért nagy tisztelettel kérlek benneteket, hogy vállaljatok szerepet ebben a fontos karitatív munkában és jelentkezzetek adomány gyűjtő önkéntesnek, az alábbi időpontok valamelyikére vagy akár mindegyikére. A csomagok összeállítását csütörtökön délelőtt tervezzük a Nagy Ignác utcai gyülekezeti teremben, ahonnan a posta délután fogja elszállítani a küldeményeket. A budapesti egyházközségekbe pedig közvetlenül szállítjuk ki a csomagokat.

 

2012. december 17. (hétfő)

16-20 óra

Flórián Üzletközpont CBA Prima Áruház

2012. december 18. (kedd)

16-20 óra

Flórián Üzletközpont CBA Prima Áruház

2012. december 19. (szerda)

16-20 óra

Flórián Üzletközpont CBA Prima Áruház

2012. december 20. (csütörtök)

9-12 óra

Nagy Ignác utcai gyülekezeti terem

 

Várom jelentkezéseteket, e-mail-ben vagy a 30-680-4172-es telefonszámon.

 

Üdvözlettel

 

Zoltán Csaba