A Gondviselés Segélyszervezet gálája

 

 

A Magyar Unitárius Egyház segélyszervezeteként működő Gondviselés Segélyszervezet 2019. január 11-én rendezte meg első gálaünnepségét.

Bővebben...

Beszámoló karácsonyi segélyakciókról

 

 

 

 

A Gondviselés Segélyszervezet Együtt a rászorulókért címmel hirdette meg adventben az újabb segélyakcióját. A kiosztott segélycsomagok összértéke alapján és az érintett települések számát tekintve az eddigi legátfogóbb segélyakciónkat szerveztük meg a karácsony környéki hetekben.

Bővebben...

VII. SegédKezek kalákatábor a két Homoród mentén

 

A Magyar Unitárius Egyház keretében működő egyháztársadalmi szervezetek, a Gondviselés Segélyszervezet és az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (ODFIE), idén a SegédKezek kalákatábor hetedik kiírását szervezte meg – az egyház 450 éves fennállásának jubileuma jegyében.

 

Bővebben...

Hajléktalan vacsorák

A Gondviselés Segélyszervezet háromszéki fiókszervezete 2017. november 29. – 2018. március 1. közötti időszakra 400 meleg vacsorát ajánlott fel a sepsiszentgyörgyi és környékbeli hajléktalanok számára.

 

Bővebben...

SegédKezek kalákatábor a Nyárád mentén

 

 

A Magyar Unitárius Egyház keretében működő egyháztársadalmi szervezetek, a Gondviselés Segélyszervezet és az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (ODFIE), idén a SegédKezek kalákatábor hatodik kiírását szervezték meg.

Bővebben...

Beszámoló karácsonyi segélyakciókról

 

A Gondviselés Segélyszervezet az elmúlt évekhez hasonlóan adventben és az újévet megelőző időszakban átfogó segélyakciókat szervezett. Az összeállított segélycsomagok száma alapján, valamint az érintett települések számát tekintve az eddigi legátfogóbb segélyakciónkat szerveztük meg.

Bővebben...

Beszámoló az erdővidéki SegédKezek kalákatáborról

 

 

 

A Gondviselés Segélyszervezet háromszéki fiókszervezete első alkalommal szervezett regionális önkéntes munkatábort 2017. július 13-16. között.

 

Bővebben...